Minigraver

Hos oss får du leie minigraver til fast lav pris. Velg mellom å hente selv på Eide eller få den levert hjem på døra. Velger du å hente selv får du låne tilhenger til maskinen uten ekstra kostnad.

1300,- eks. mva


Beltedumper

Vi kan tilby markedets mest kompakte dumper med frontlaster. Hent den selv eller få den levert hjem på døra. Velger du å hente selv får du låne tilhenger til maskinen uten ekstra kostnad.

1100,- eks. mva


Gravemaskin 8t

Hitachi 8t gravemaskin til større og tyngre gravearbeider. Denne kan leies med eller uten fører. Velg mellom å hente selv eller få den levert.

2600,- eks. mva


Kvistkutter

Kvistkutter/flisekutter med vendbart understell og hengerfeste. Lager fin spon av store trestammer. Sponen kan du for eksempel benytte i hagen eller blomsterbedet.

1500,- eks. mva


Vibroplate

Liten og effektiv vibroplate for vibrering/komprimering av sand, grus, asfalt, belegningsstein eller andre masser som skal avrettes.

500,- eks. mva


Pigg til minigraver

Pigg til minigraver for pigging av fjell, stein, betong eller lignende.

500,- eks. mva


Skaphenger

Romslig skaphenger som kan trekkes med personbil. Oppgitt leiepris er pr. døgn.

500,- eks. mva


Maskinhenger

Maskinhenger for flytting av minigraver, beltedumber eller andre mindre maskiner. Oppgitt leiepris er pr. døgn.

500,- eks. mva


Transporthenger

Tilhenger for transport av bil. Hengeren har en tillatt totalvekt på 3500kg. Hengeren har også kjøreramper, slik at du enkelt kan få en bil opp og ned fra hengeren.

500,- eks. mva


Tilhenger med tipp

Tilhenger med tipp. Perfekt til transport av grus, stein, jord eller andre masser. Tippen er elektrisk og drives av egne batterier på hengeren. Oppgitt leiepris er pr. døgn.

650,- eks. mva


Asfaltsag

Asfaltsag for kutting av asfalt, betong eller lignende. Oppgitt leiepris er pr. døgn.

700,- eks. mva


Hydraulisk fjellknekking

Hydraulisk kile som sprenger/knekker fjell og stein enkelt og effektivt. Veldig praktisk verktøy der man ikke har muligheter for å benytte dynamitt. Ved hjelp av en hydraulisk pumpe kan man knekke/sprenge ut fjell med opp til 600 bar trykk.

Kontakt oss for pris